Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Flexpool

 • Plaats

  Zwolle

 • Gepubliceerd op

Heb jij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar wil je nog graag wat bijdragen aan het onderwijs door op flexibele basis als leerkracht voor de klas te staan? Lees dan vooral verder.

Functieomschrijving

De flexpool van ExcellentFlex verzorgt kortdurende vervangingen voor ruim 60 basisscholen in en rondom Zwolle en heeft daarmee een heel ruim en divers aanbod aan invalwerk. We vragen geen minimale beschikbaarheid, dus je geeft gewoon aan ons door wanneer je wilt werken en wij plannen je op die dagen in op vervangingsvragen. Je wordt die dag met open armen ontvangen. De directeur, intern begeleider of paralelleerkracht helpt je even op weg, onder andere met het opstarten van het digiboard en het geven van een korte toelichting.  Je geeft de kinderen les volgens het reguliere lesprogramma wat klaar ligt. Aan het eind van de dag blik je samen met de kinderen terug op een fijne dag. Na het nakijkwerk en het schrijven van een overdracht ga je weer naar huis en kijk je alweer uit naar een volgende invaldag. 

Profiel

Wij hebben contact met veel verschillende scholen in en rondom Zwolle. Jij kan doorgeven hoe ver je wilt reizen, wat voor scholen en aan welke groepen je wilt lesgeven.

Arbeidsvoorwaarden

 • Arbeidsvoorwaarden volgens cao NBBU
 • Inschaling salarisschalen cao primair onderwijs
 • reiskostenvergoeding
 • mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan ons opleidingsaanbod

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een pabodiploma en kunt een VOG overleggen zonder bezwaren.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer direct of neem contact op met Willemijn via willemijn@excellentflex.nl

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures