Terug naar overzicht
 • Plaats

  Made

 • Gepubliceerd op

Ben jij de onderbouw leerkracht (of pabostudent) die al voor het volgende schooljaar opzoek is naar een groep 1/2 voor 2 a 5 dagen per week op een kleinschalige basisschool in Noord-Brabant? Een direct dienstverband behoort tot de mogelijkheden. 

Jouw werkweek

Jouw groep 1/2 op deze dorpsschool zal bestaan uit een groep van 20 leerlingen, groeiend naar ongeveer 30 leerlingen tegen de zomer. Het is een fulltime vacature, maar is ook parttime in te vullen. Jij voelt je thuis op een school waar de deur voor elkaar openstaat. Je werkt namelijk nauw samen met de leerkrachten van de andere drie kleutergroepen. De thema's worden samen voorbereid en werk wordt verdeeld. Er wordt met bronnen gewerkt zoals Schatkist. De leerkrachten zijn vrij samen het aanbod te bedenken. Een speerpunt dit schooljaar is het (begrijpend) lezen. Ook bij de kleuters worden er dus rijke teksten aangeboden. Er is ook de mogelijkheid een dienstverband te krijgen binnen het schoolbestuur. Wil jij graag eerst de sfeer proeven en een kijkje nemen in de school/groep, dan staan de collega's voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kunnen we al een afspraak voor je inplannen?

Dit hebben we jou te bieden:

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Het collegiale team van leerkrachten op deze kleinschalige dorpsschool biedt traditioneel onderwijs aan de leerlingen verdeeld over 10 groepen. Ze hebben hun eigen instructiemodel gebaseerd op het EDI model. Vanaf groep 4 werken de leerlingen aan de doelen van Snappet bij de vakken rekenen, taal en spelling op hun Chromebook. Ook voor het welbevinden van de leerlingen en het aanleren van de juiste skills om veerkrachtiger te worden en wordt er in de klassen gewerkt met Leer en Veerkracht. In de midden- en bovenbouw wordt er groepsdoorbroken gewerkt aan de thema's van Blink voor wereldoriëntatie. Deze school heeft mooie doelen voor de toekomst, waar nu de eerste stappen voor gezet worden. Zo zijn de speerpunten dit schooljaar gericht op het lezen (begrijpend lezen, technisch lezen, leesbeleving/plezier) en zijn hier extra middelen voor. Daarnaast is er over twee jaar nieuwbouw opkomst, waardoor je met het team samen de onderwijsvisie hierin vorm kan gaan geven en zijn ze een IKC in wording. Kortom, een fijne werkplek waar iedereen voor je klaarstaat en ook jouw inbreng van grote waarde kan zijn! 

Solliciteren

Word jij enthousiast over deze leuke vacature? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet om vervolgens op korte termijn een afspraak met je in te plannen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! (maaike@excellentflex.nl)

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures