Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Vast bepaalde tijd

 • Plaats

  Dordrecht

 • Gepubliceerd op

Ben jij de enthousiaste leerkracht groep 4 voor een basisschool in Dordrecht, voor 5 dagen per week? Er is een plek voor jou in dit team. 

Groep 4

Jij weet als echte middenbouwleerkracht wat deze leerlingen van groep 4 nodig hebben en hebt een goed beeld bij de leerdoelen in deze leerjaren. Jij durft en vindt het interessant om het onderwijs anders aan te bieden i.p.v. blindelings de methode te volgen en juist de nieuwsgierigheid van de leerlingen te prikkelen. Samen met je collega's wissel je graag je bevindingen, gedachten en kennis hierover uit. Het team zit namelijk in de beginfase van doelgericht onderwijs. Stap voor stap gaan jullie hierin verder het komende schooljaar. Waar het afgelopen jaar de focus op het leesonderwijs lag, zal dit jaar rekenen bovenaan de agenda staan. Bekendheid met EDI wordt op prijs gesteld. Jij maakt graag deel uit van dit gedreven team en draagt graag je steentje bij binnen de school, na iedere geweldig fijne dag met de leerlingen. Je start bij voorkeur fulltime. Een vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden.

Dit hebben we jou te bieden!

 • Een vaste aanstelling bij de school behoort tot de mogelijkheden; 
 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

 

Over de school

Deze fijne christelijke basisschool straalt de levendigheid van de wijk uit! De kleurrijke leerlingenmix op deze school weerspiegelt perfect de vrolijke diversiteit die de buurt te bieden heeft. En raad eens? Dat geldt voor beide superleuke locaties! Op deze school zitten ongeveer 265 leerlingen verdeeld over de twee locaties. Waar op de ene locatie in enkele groepen les wordt gegeven, wordt op de andere locatie aan ongeveer 100 leerlingen in combinatiegroepen lesgegeven. Bij deze school omarmen ze met een grote glimlach de verschillen tussen de leerlingen. Waarom? Omdat die verschillen juist zorgen voor een geweldige sfeer vol respect en begrip. Samen lachen, leren en groeien ze! Wat betreft het onderwijs: ze zorgen voor een gestructureerde aanpak waarbij ze rekening houden met de unieke niveaus en leerstijlen van de leerlingen. En alsof dat nog niet genoeg is, duiken ze volop in de digitale wereld om het leerplezier te vergroten! Van spannende lessen via EDI op tablets tot vrolijk werk op laptops met Snappet, ze maken er een feestje van! Natuurlijk draait het niet alleen om taal, lezen en rekenen. Ze hebben een nieuwsgierige blik op andere ontwikkelingsgebieden gericht, zoals muziek en bewegen. Want ze willen dat ze leerlingen een brede horizon ontdekken terwijl ze vol energie en vreugde leren.  Let's go!

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures