Terug naar overzicht
 • Max salaris website

  PO LB max €5030

 • Details vacature

  Christelijk

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Katwijk aan zee

 • Gepubliceerd op

Jij hebt de leukste vacature gevonden! Jij bent de fijne leerkracht die op deze basisschool in Katwijk graag 2 tot 3 dagen per week aan groep 5 les wil geven tot de zomervakantie. 

Lesgeven in groep 5

Als gediplomeerd leerkracht, pabo student óf ervaren onderwijsassistent sta je 2 à 3 dagen voor de groep (en werken de leerlingen met Snappet in de hogere groepen). De leerkracht van de andere groep 5 spreek je geregeld om de planning samen te maken en elkaar te ondersteunen. Natuurlijk heb je ook geregeld contact met je duo collega, want een fijne samenwerking is het halve werk in het basisonderwijs. Tijdens de gymlessen gaat de vakleerkracht aan de slag met jouw klas. Een fijn moment om te observeren of je administratie bij te werken. Elke dag kijk je weer ernaar uit om aan de slag te gaan met deze 29 leerlingen. Jouw werkdagen zijn in overleg, maar bij voorkeur in ieder geval de woensdag en vrijdag en liefst ook de donderdag. Maar alle dagen zijn bespreekbaar. En wist je dit? Op deze school schijnt altijd de zon! En daarnaast sta je zo met je klas op het strand voor een leuke activiteit in de buitenlucht. Wil jij hier nooit meer weg, dan behoort een gesprek over een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden. 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen);
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO;
 • Eindejaarsuitkering in december;
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld;
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald;
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw;
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor!

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Wij maken graag kennis met jou en zien je sollicitatie graag tegemoet! Neem contact op met Maaike via maaike@excellentflex.nl als je eerst nog wat vragen hebt.   

Werken op deze school

Er werkt een gemotiveerd team op deze christelijke basisschool met ruim 400 leerlingen, verdeeld over 17 groepen. Samen bied je de leerlingen een veilige omgeving waar ze verder kunnen groeien en tot bloei kunnen komen. In deze uitdagende schoolomgeving waar jij met je collega's verantwoordelijk voor bent is ook aandacht voor talentontwikkeling; niet alleen voor de leerlingen, maar ook voor jou. Jij bent sterk in klassenmanagement en bent oprecht betrokken bij de leerlingen. Zo weet je van iedere dag weer samen met je collega's en de leerlingen een leerzaam feestje te maken. Wil je echt focussen op het onderwijs voor de leerlingen, dan is deze school waar jij op je plek zit. Op deze school bent jij de expert van de klas en krijg je de ruimte om te doen wat jij denkt dat goed is!

Solliciteren

  

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures