Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Vlaardingen

 • Gepubliceerd op

Ben jij de enthousiaste leerkracht groep 5 voor een basisschool in Vlaardingen, 1 dag per week? Er is een plek voor jou in dit team, ook indien je nog pabo student bent!

Lesgeven aan groep 5

Jij bent 1 dag per week, bij voorkeur de dinsdag, tot de zomer de leerkracht van groep 5. Het is een leuke groep met 14 leerlingen. Je merkt dat de leerlingen in groep 5 al meer zelfstandigheid aankunnen. Het is een groep fijne leerlingen, waarbij jij goed aan kan sluiten op hun behoefte. Samen met je duo-collega bied je deze leuke groep leerlingen structuur. Jij durft de uitdaging aan te gaan om samen met jouw duo collega de ontwikkeling van deze leerlingen een goede impuls te geven. Ook wanneer je de Pabo nog niet hebt afgerond zien we je reactie graag tegemoet. Kunnen we een afspraak voor je regelen?

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Werken op deze school

Deze IKC staat in Vlaardingen. Dagelijks komt een groot diversiteit aan kinderen naar het IKC. Binnen de basisschool werkt een jong en leuk team, met passie voor de leerlingen. Misschien leuk om te weten, Alle groepen werken met thema’s. In de groepen 5 t/m 8 wordt er gewerkt met Topondernemers. De leerlingen werken vanuit leer- en onderzoeksvragen, de nadruk ligt op samenwerken aan onderzoeksvragen en -opdrachten. Bewegen is belangrijk voor kinderen. Na schooltijd worden er afwisselend workshops op het gebied van sport aangeboden voor alle kinderen van het kindcentrum. Kortom, leuke school waar je een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures