Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Ridderkerk

 • Gepubliceerd op

De juf van een leuke groep 6 in Ridderkerk gaat met verlof. Ben jij de (parttime/fulltime)leerkracht die de leerlingen verder laat groeien?

Lesgeven aan groep 6

Per direct of zo snel als je beschikbaar bent, word jij fulltime of op maandag, dinsdag en woensdag de leerkracht van een fijne groep 6 in Ridderkerk. Voor een fijne samenwerking weet je dat je altijd terecht kan bij je directe collega van de andere groep 6. De huidige leerkracht gaat met verlof. De mogelijkheid bestaat om voor een vloeiende overgang vooraf mee te lopen, zodat je de klas en werkwijze van de school en leerkrachten leert kennen. Zo merken de leerlingen nauwelijks dat er iets verandert en kan jij de werkwijze overnemen en aanpassen naar wat voor jou prettig werkt. Ben je hier helemaal op je plek? Dan is de optie om een aanstelling te krijgen bij het bestuur zeker bespreekbaar. 

Over deze school

Het gaat om een christelijke basisschool in Ridderkerk. De school geeft inhoud aan het onderwijs door samen te leven en samen te leren met hart, hoofd en handen. Medeverantwoordelijkheid, ontwikkeling, veiligheid en passend onderwijs zijn termen die deze school het beste kenmerken. Verder is het belangrijk dat elk kind zich prettig voelt en uniek mag zijn. Er wordt gewerkt vanuit de methode ‘De Vreedzame School’, waarbij de klas en de school beschouwd worden als een leefgemeenschap. Moderne leermiddelen helpen de school hun doelen te bereiken. De school hanteert een continurooster/ vijf-gelijke dagen model tot 14.00 uur. 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met Maaike (maaike@excellentflex.nl). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures