Terug naar overzicht
 • Max salaris website

  PO LB max €5030

 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Ridderkerk

 • Gepubliceerd op

De leerlingen van groep 1/2 in Ridderkerk zijn onverwachts op zoek naar een gediplomeerde leerkracht of pabo student. Ben jij voor 2 tot 4 dagen per week hun nieuwe leerkracht tot hun eigen juf weer terug is? 

Lesgeven in groep 1/2

Wegens ziekte van de leerkracht ben jij de juf of meester van deze leerlingen van groep 1/2. Je kan starten op donderdag en vrijdag totdat de juf weer beter is. Vanaf februari kan je ook de maandag en dinsdag erbij pakken. Je bent een rustige leerkracht en biedt de leerlingen structuur tijdens jouw aanwezigheid. Leerlingen die extra aandacht nodig hebben, zie je en biedt je extra ondersteuning waar nodig. Jij weet door eerdere stage of werkervaring waar de leerlingen zich op de leerlijn bevinden. Jij hebt oog voor de voorderingen en ziet wie jouw aandacht iets vaker nodig heeft. Ben jij de redder in nood voor deze groep?

Informatie over de school

Op deze christelijke OGO school staat onderzoekend leren door het werken in thema's centraal; een vrolijke school waar leren en spelen hand in hand gaan! Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van ontwikkelingsgericht onderwijs. De school hanteert het vijf gelijke dagen model, iedere dag van 8.30u- 14.00u. Iedere dag laat het team van leerkrachten 400 kinderen stralen met boeiend en betekenisvol onderwijs én opvang. Het doel? Een kleurrijke groei voor iedereen - van kleine ontdekkingsreizigers tot enthousiaste medewerkers. Samenwerking is hun geheime ingrediënt! Ze werken zij aan zij met ouders en partners om de sprankelende ontwikkeling van de kinderen te ondersteunen. Hun motto, 'Een kleurrijke groei', zegt het al: ze willen dat jij groeit, bloeit en geniet van elke stap. In de klas gebruiken ze de Kwink-methode om een veilige en gezellige sfeer te creëren. Deze sfeer zie je overal in de school terug. Ze hebben zelfs drie speciale waarden gekozen: geluk, samen en betrokkenheid. Dat betekent dat alle juffen, meesters, vriendjes en ouders dezelfde taal spreken - de taal van plezier en vriendschap! Ze kunnen niet wachten om je te begroeten. De deur staat altijd open voor een warm welkom en een kijkje in deze bruisende school. Tot snel!

Dit bieden we jou!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met Maaike (maaike@excellentflex.nl). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures