Terug naar overzicht

Jij bent echt een kleuterjuf (in wording). Ga jij 2 dagen per week vanaf maart tot aan de zomervakantie de leerlingen van groep 2 voorbereiden op groep 3?

Lesgeven aan groep 2

Vanaf maart tot aan de zomervakantie ga je lesgeven aan de leerlingen van groep 2, 2 dagen per week (bij voorkeur op donderdag en vrijdag)  In groep 2 leren de leerlingen elke week een nieuwe letter. Welke klank, voorwerp en woorden horen erbij? Uiteraard ga je met de kinderen aan de slag met rekenen in verschillende spelvormen. Ga jij de leerlingen voorbereiden op groep 3?

Werken op deze school

Deze openbare school ligt midden in een mooie wijk in Hendrik Ido Ambacht, makkelijk bereikbaar en waar (gratis) parkeren geen probleem is. Er wordt aan meer dan 700 leerlingen onderwijs gegeven, maar de groepen worden klein gehouden (max 25 leerlingen). Er wordt gewerkt met Snappet (vanaf groep 4), Leefstijl en er is aandacht voor meervoudige intelligentie op de weektaak. Voor leerlingen die meer uitdaging nodig hebben is er naast extra uitdaging in de klas ook de plusklas, waar ze één dagdeel per week werken, onder begeleiding van hoogbegaafdheidspecialisten. De school is ook een cultuurprofielschool, kunstzinnige vakken worden geïntegreerd in de hoofdvakken.Tussen de middag is er tussenschoolse opvang geregeld. Alleen groep 1 t/m 3 eet met de eigen leerkracht. De school is een intregraal kindcentrum. De bso maakt ook gebruik van de lokalen na schooltijd. De populatie van de wijk en school is over het algemeen jong en hoogopgeleid. De school kent dan ook een hoog uitstroomprofiel.  

Dit hebben we jou te bieden:

  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Word jij enthousiast over deze leuke vacature? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet om vervolgens op korte termijn een afspraak met je in te plannen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! (maaike@excellentflex.nl)

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures