Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Freelance / Interim Vast bepaalde tijd Detachering

 • Plaats

  Amsterdam

 • Gepubliceerd op

Voor een openbare basisschool in het centrum van Amsterdam zoeken wij per direct tot het einde van het schooljaar een leerkracht groep 3 voor woensdag en donderdag. 

De klas

Deze fijne groepen 3 tellen ongeveer 24 leerlingen en zoekt een leuke juf of meester op de woensdag en donderdag. Het gaat om 2 verschillende, nauw samenwerkende groepen. Er spelen geen bijzonderheden in de groep. Wil jij deze leuke en enthousiaste groep 3 groep begeleiden tot het einde van het schooljaar? Reageer dan snel.

De school

Het betreft een openbare buurtbasisschool in het centrum van Amsterdam. De school hanteert het Ontwikkelingsgericht Onderwijs principe.  De ontwikkeling van het kind staat in alle opzichten centraal. "Ontwikkeling is alleen mogelijk als er veiligheid, nieuwsgierigheid en betrokkenheid is. Hiervoor zorg te dragen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid: van medewerkers, ouders en kinderen.  Binnen OGO gaan we ervan uit dat, willen kinderen tot leren komen, ze nieuwsgierig mogen zijn, (zelf)vertrouwen hebben en openstaan voor de wereld om hen heen. Wij sporen de kinderen aan de omgeving en zichzelf te ontdekken en hen te bemoedigen. Binnen ons onderwijsaanbod staat enerzijds het veiligstellen van de basis en anderzijds het creëren van uitdagende situaties centraal. Bij alle activiteiten staan het spel en onderzoek centraal.  Kinderen hebben betekenisvolle, gezamenlijke activiteiten nodig om tot ontwikkeling en tot leren te komen. De professionals bemiddelen. Zij zoeken naar een aanbod dat voor kinderen zelf interessant en van betekenis is en bevorderen dat ze zich goed ontwikkelen en veel leren. Het doel is een brede ontwikkeling; basisvoorwaarden, persoonsontwikkeling en specifieke kennis en vaardigheden in samenhang. Ontwikkeling is een samenhangend geheel. Het gaat om ‘hoofd, hart en handen’. "

De school telt ongeveer 425 leerlingen, verdeeld over 17 klassen. De schooltijden zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 15.00 en op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30.

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling salarisschalen cao primair onderwijs.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan ons trainings- en opleidingsaanbod.

Functie-eisen

 • Je hebt (bijna) een onderwijsbevoegdheid;
 • Je hebt affiniteit met het oudere kind;
 • Je hebt affiniteit met groep 3;
 • Je bent een fijne collega;
 • Je kunt zonder bezwaar een VOG overleggen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Leuk! Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Eerst nog vragen? Neem contact op met willemijn@excellentflex.nl.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures