Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Flexpool Selfservice Freelance / Interim Vast bepaalde tijd Detachering

 • Plaats

  Breda

 • Gepubliceerd op

Heb je zin om dit schooljaar als leerkracht in te vallen in het basisonderwijs in omgeving Breda/Made naast je master, pabo opleiding of je vaste baan? Je werkt waar en wanneer het jou uitkomt. Spreekt dit je aan, dan zijn we dringend op zoek naar jou!

Werken bij Excellentflex Onderwijs

Wij bieden jou een leuke baan in het basisonderwijs waarbij je een eigen klas krijgt voor langere periode of flexibel juist je eigen werkdagen en werklocatie bepaald. Voor zowel pabostudenten, ervaren onderwijsassistenten, als gediplomeerde leerkrachten hebben wij een breed aanbod van fijne scholen. 

Flexpool
Als je in onze flexpool zit, werk je op oproepbasis en ben je dus flexibel inzetbaar voor invalwerkzaamheden. Dit kunnen aanvragen zijn voor één dag maar ook voor meerdere dagen achter elkaar. Het kan zijn dat we de aanvragen één of enkele dagen vooraf al binnen krijgen maar het komt ook voor dat we ad hoc aanvragen krijgen voor die dag zelf nog. Dan is snel schakelen heel belangrijk! (ruim 90% van alle aanvragen komen ten minste één dag vooraf al bij ons binnen). Maar bovenal: jij bepaalt altijd zelf wanneer je beschikbaar bent en of je een invalklus wel of niet aanneemt. 

Detachering
Naast de ad hoc vervangingen krijgen wij ook wekelijks nieuwe aanvragen binnen voor langdurige vervangingen of zelfs reguliere formatieruimte. Wil je liever voor langere tijd voor de klas staan? Dan is dit bij ons dus ook mogelijk. 
Je kan natuurlijk ook starten via de flexpool. Heb je een leuke school gevonden en zoeken zij nog iemand voor langdurig, word je vaak terug gevraagd en kan je langdurig blijven. Natuurlijk alleen als jij dat zelf ook wil en kan.  

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Neem contact op met Miranda of solliciteer direct via de website.  We zien je sollicitatie graag tegemoet!  miranda.brussee@excellentflex.nl   

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures