Terug naar overzicht
 • Max salaris website

  PO LB max €5030

 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Flexpool

 • Plaats

  Zwolle

 • Gepubliceerd op

Wil jij die reddende engel zijn, waardoor een klas niet naar huis gestuurd hoeft te worden of te worden verdeeld? En wil je graag lesgeven in de regio Zwolle en Kampen en werken wanneer het voor jou uitkomt? Lees dan snel verder!

Onze flexpool

De flexpool van ExcellentFlex verzorgt namelijk kortdurende vervangingen voor ruim 60 basisscholen in en rondom Zwolle en heeft daarmee een heel ruim en divers aanbod aan invalwerk.
Ben jij op zoek naar een leuke baan in het basisonderwijs, maar wil je geen vaste eigen klas? Of wil je juist héél flexibel je eigen werkdagen regelen zonder verdere verplichtingen? Zelf bepalen wanneer je wel en wanneer je niet wilt werken! Misschien wil je  bij veel verschillende scholen een ‘kijkje in de keuken nemen’? ExcellentFlex heeft dan dé oplossing!
Kom werken in onze flexpool en werk zoveel als dat jíj wilt, op scholen waar jíj wilt!

We vragen geen minimale beschikbaarheid, dus je geeft gewoon aan ons door wanneer je wilt werken en wij plannen je op die dagen in op vervangingsvragen. Je wordt die dag met open armen ontvangen. De directeur, intern begeleider of paralelleerkracht helpt je even op weg, onder andere met het opstarten van het digiboard en het geven van een korte toelichting.  Je geeft de kinderen les volgens het reguliere lesprogramma wat klaar ligt. Aan het eind van de dag blik je samen met de kinderen terug op een fijne dag. Na het nakijkwerk en het schrijven van een overdracht ga je weer naar huis en kijk je alweer uit naar een volgende invaldag. 

Altijd op zoek!

Wij zijn altijd op zoek naar leerkrachten en Pabo- studenten voor de flexpool. Je werkt op oproepbasis en bent dus flexibel inzetbaar voor invalwerkzaamheden. Dit kunnen aanvragen zijn voor één dag maar ook voor langere duur. Via een handige app kun je díe invalopdrachten accepteren die aansluiten bij jouw agenda en wensen.

Arbeidsvoorwaarden

De voordelen van de flexpool:

 1. Je wordt overal met open armen ontvangen;
 2. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt;
 3. Je kunt ervaring op doen op veel verschillende scholen
 4. Je mag gratis deelnemen aan ons uitgebreide trainingsaanbod; zo bieden we bijvoorbeeld de volgende trainingen aan: invallen, gedragsproblemen, snappet, dyscalculie, het jonge kind en het oudere kind;
 5. De mogelijkheid om door te stromen naar een vaste formatieplek.


Maar dat is nog niet alles! Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo nemen wij je reeds opgebouwde salarisschaal over, bouw je ook rechten op voor de uitkering van de Dag van de Leraar en de Eindejaarsuitkering. Wij verzorgen de aanvraag voor je VOG en ook die krijg je van ons volledig vergoed. Uiteraard vergoeden we ook je reiskosten!

Wie ben jij…..

Wij zoeken kandidaten die…

 • (bijna) in het bezit zijn van een Pabo diploma;
 • een VOG kunnen aanleveren zonder bezwaren.

Solliciteren

Stuur jouw cv naar willemijn@excellentflex.nl.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures