Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Flexpool

 • Plaats

  Leidschendam

 • Gepubliceerd op

Verrijk kinderlevens en laat je expertise schitteren: sluit je als ZZP'er of in loondienst aan bij onze Flexpool en beleef avonturen op verschillende VVE locaties in de regio Leidschendam- Voorburg!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als enthousiaste pedagogisch medewerker op onze VVE locatie in de kinderopvang, speel je een essentiële rol in de vroege educatie en groei van jonge geesten. Met jouw hart voor kinderen en passie voor voor- en vroegschoolse educatie, creëer je een stimulerende omgeving waarin elk kind zich geliefd voelt en vol zelfvertrouwen stappen zet in hun leeravontuur. Samen met jouw collega's begeleid jij kinderen tussen de 2 en 4 jaar en zorg jij voor een soepele overgang naar het basisonderwijs. 

Kies je voor ExcellentFlex, dan kies je voor flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijkheid. Jij wordt onderdeel van een groot team pedagogisch medewerkers dat dagelijks verschillende kinderopvanglocaties in de Randstad uit de brand helpt. Via de Clevergig app kies jij zelf de diensten die aansluiten bij jouw wensen; zo blijft elke dag een nieuw avontuur! 

Wie zoeken wij?

Ben jij een gepassioneerde pedagogisch medewerker met een hart voor de ontwikkeling van jonge geesten? Wil je je carrière naar nieuwe hoogten tillen en tegelijkertijd bijdragen aan de vroege educatie van kinderen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Bij ExcellentFlex zijn we op zoek naar enthousiaste en toegewijde pedagogisch medewerkers om onze Flexpool voor VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) locaties in de kinderopvang te versterken. Als onderdeel van ons team word je een sleutelspeler in het creëren van een inspirerende omgeving waar kinderen niet alleen groeien, maar ook bloeien.

Wanneer jij aan de slag wil gaan in de kinderopvang moet je hiervoor een diploma hebben behaald. Ben jij benieuwd of jouw diploma kwalificeert voor het werken in de kinderopvang? Check dit dan eenvoudig op de website van Kinderopvang Werkt. Voor het werken op een VVE locatie is daarnaast een VVE certificaat nodig. Heb jij deze nog niet behaald dan bespreken wij graag de mogelijkheden om dit via ExcellentFlex te behalen. 

Wat bieden wij?

Wij hebben hoge verwachtingen van onze flexers maar jij mag uiteraard hetzelfde van ons verwachten. Wij bieden dan ook aantrekkelijke voorwaarden zodat jij je volledig kunt focussen op het geven van de beste zorg:

 • Een zeer betrouwbare samenwerkingspartner en veel persoonlijk contact;
 • Een overeenkomst van bemiddeling- of opdracht met marktconforme tarieven die aansluiten op jouw profiel (ZZP);
 • Wij bieden 'selfbilling' voor ZZP'ers, dit betekend dat wij jouw facturen maken en wekelijks uitbetalen;
 • Diverse trainingsmogelijkheden met gereduceerd tarief zoals VVE, 3F en babyscholing; 
 • Randstad breed diensten van verschillende opdrachtgevers en type kinderopvang; 
 • De perfecte mogelijkheid om via ons netwerk de beste en leukste opdrachten in de kinderopvang te kunnen invullen.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures